FM’13 Botifarrada i Quina

Malgrat el fred vam fer la botifarrada a Can Pau Raba. Després va venir l’esperada Quina. Amb l’ajuda de dues mans innocents van anar sortint les boles dels números…i van anar caient els premis. Malgrat es cridés algún “tongo” (més aviat per part dels que no treien res), la nit va transcórrer amb total transparència i alegria per part dels que van tenir premi. Algun va repetir i tot!

Gràcies als comerços que van aportar els regals per la Quina, i ànims als qui no vau tenir sort: potser la tindreu en altres temes…

fotos: Josep Armengol

Suspès el “Caputxins al carrer” del dia 27 d’abril

La comissió de treball de Caputxins al carrer va decidir ahir suspendre la botiga al carrer prevista per aquest dissabte dia 27 ja que els organitzadors del Dia Internacional de la Dansa han decidit traslladar els seu esdeveniment a ‘El Sucre’ pel pronòstic de pluja. Per tant, la previsió d’assistència de gent -que va ser el motiu principal de la convocatòria del dia 27- ja no es vàlida.

Es va acordar dirigir tots els esforços a l’edició del dia 4 de maig.

Properament us informarem amb més detall del què es va tractar a la trobada d’ahir.

> el9nou.cat

FM’13 La calçotada dels verds

> Totes les fotos a colladelmerma.cat

FM’13 Missa i vermout

Torna la festa!

Vam començar malament: uns gambirots –per fer-ho suau- per la nit ens van tirar per terra tota la decoració que amb esforç i il·lusió ens havien fet els avis i àvies de les Josefines. També ens van tallar la senyera que havíem posat a la Plaça de l’Àngel Custodi. Per sort vam tornar a penjar la  decoració que va lluir de nou de forma genial, donant ambient de festa.

Pels gambirots: us volem conèixer. Volem anar amb vosaltres a parlar amb els avis, volem que ens ajudeu i sapigueu el que significa preparar les festes del barri, a penjar les senyeres… Us hem denunciat. Esperem trobar-vos. I voldrem que llavors dediqueu temps al barri. I si veniu i ens ho proposeu directament, millor. Us atreviu?

A tots: la festa tot just ha començat.
Visca el barri dels Caputxins i la Festa major!

fotos: Josep Armengol

Caputxins al carrer i passarel·la

Informació sobre les comissions de treball dels comerços del barri i l’Associació de Veïns del barri dels Caputxins:

BOTIGA AL CARRER: a partir d’ara, CAPUTXINS AL CARRER

COMISSIÓ DE TREBALL DE CAPUTXINS AL CARRER

Ja estem ultimant els detalls. En la reunió vam concretar on volíem posar els elements publicitaris i el seu contingut, a més de consensuar la ubicació dels comerços participants.

Hi ha una nova reunió el dijous dia 24 d’abril a les 20:30 hores al Centre Cívic de Can Pau Raba, on seria important –girebé imprescindible- que hi assistíssiu tots els comerços participants, per ultimar detalls de cara al dia 27.

Ja hem superat la llista d’assistents de l’any passat, pel que estem contents de l’èxit de la convocatòria. I encara queden pendents de confirmar alguns comerços!

Si algú vol participar a la Botiga al carrer del dia 27 d’abril i/o a la botiga al carrer del dia 4 de maig i encara no ens ho heu fet saber, ens ho podeu comunicar al formulari . Recordeu: el divendres 19 d’abril tanquem la inscripció (que és gratuïta!).

COMISSIÓ DE TREBALL DE LA PASSAREL·LA DE MODA

Hem tancat ja els participants. Hem establert que es farà un sol passi, i que cada comerç portarà un màxim de 10-12 models. Vam estar distribuint l’ordre de la passarel·la. S’anirà a veure el local cedit per Mandalay abans de la propera reunió, per afinar en la distribució d’espais. Hem acordat que no hi haurà “pla B” si plou. La decisió de suspendre –no patiu, que no passarà!- la prendríem entre tots.

La propera reunió està prevista pel dimecres dia 24 d’abril a les 20:30h al Centre Cívic de Can Pau Raba. Seguirem ultimant detalls. Convindria també –gairebé imprescindible- que tots els comerços participants hi assistíssiu.

T’ho perdràs?

Comerços del barri
Associació de veïns del barri dels Caputxins

Festes del barri 2013 – la revista

> baixa’t la revista
> baixa’t el programa

Les trobades amb els comerciants

El passat dijous dia 4 d’abril es van reunir a Can Pau Raba les dues comissions de treball. Us en fem cinc cèntims.

COMISSIÓ DE TREBALL DE LA BOTIGA AL CARRER

Es va decidir aprofitar que el dia 27 d’abril es celebrarà a la Plaça dels Màrtirs el dia internacional de la dança -i que el carrer de la Fusina quedarà tallat al trànsit- per fer una altra “Botiga al carrer”. S’obre el període d’inscripció (que és gratuïta!) per als comerços interessats. Ens ho podeu dir al formular de contacte.

Es preveu que molta gent –com altres anys- participarà en l’esdeveniment, pel que pensem pot ser un esdeveniment interessant per promocionar el comerç del barri.

També es va aprovar que nens i nenes puguin posar les seves paradetes per vendre els seus productes, amb la responsabilitat dels seus pares o tutors.

Per altra banda seguim treballant per promocionar la Botiga al carrer durant la festa major del barri dels Caputxins, prevista pel dissabte 4 de maig, dia en el qual també es farà la passarel·la de moda a la Plaça dels Màrtirs. Com en el dia 27 d’abril, també volem propiciar que nens i nenes posin les seves paradetes, així com cercar col·laboracions artístiques per l’esdeveniment.

Per continuar treballant conjuntament en la seva organització, i donat que el temps ens apreta, hem quedat de nou per reunir-nos el proper dimarts dia 9 d’abril a les 20:30 del vespre al Centre Cívic Can Pau Raba.

COMISSIÓ DE TREBALL DE LA PASSAREL·LA DE MODA

Hi ha temps fins al dia 16 d’abril per poder participar-hi (inscripció gratuïta, també). Tenim un formulari per contactar.

Per la propera reunió, prevista pel dia 16 d’abril a les 20:30h al Centre Cívic de Can Pau Raba, caldrà aportar el número de persones que desfilaran per part de cada comerç. També treballarem l’ordre de sortida i l’organització interna, així com altres detalls de la desfilada.

T’ho perdràs?

Comerços del barri
Associació de veïns del barri dels Caputxins