Les trobades amb els comerciants

El passat dijous dia 4 d’abril es van reunir a Can Pau Raba les dues comissions de treball. Us en fem cinc cèntims.

COMISSIÓ DE TREBALL DE LA BOTIGA AL CARRER

Es va decidir aprofitar que el dia 27 d’abril es celebrarà a la Plaça dels Màrtirs el dia internacional de la dança -i que el carrer de la Fusina quedarà tallat al trànsit- per fer una altra “Botiga al carrer”. S’obre el període d’inscripció (que és gratuïta!) per als comerços interessats. Ens ho podeu dir al formular de contacte.

Es preveu que molta gent –com altres anys- participarà en l’esdeveniment, pel que pensem pot ser un esdeveniment interessant per promocionar el comerç del barri.

També es va aprovar que nens i nenes puguin posar les seves paradetes per vendre els seus productes, amb la responsabilitat dels seus pares o tutors.

Per altra banda seguim treballant per promocionar la Botiga al carrer durant la festa major del barri dels Caputxins, prevista pel dissabte 4 de maig, dia en el qual també es farà la passarel·la de moda a la Plaça dels Màrtirs. Com en el dia 27 d’abril, també volem propiciar que nens i nenes posin les seves paradetes, així com cercar col·laboracions artístiques per l’esdeveniment.

Per continuar treballant conjuntament en la seva organització, i donat que el temps ens apreta, hem quedat de nou per reunir-nos el proper dimarts dia 9 d’abril a les 20:30 del vespre al Centre Cívic Can Pau Raba.

COMISSIÓ DE TREBALL DE LA PASSAREL·LA DE MODA

Hi ha temps fins al dia 16 d’abril per poder participar-hi (inscripció gratuïta, també). Tenim un formulari per contactar.

Per la propera reunió, prevista pel dia 16 d’abril a les 20:30h al Centre Cívic de Can Pau Raba, caldrà aportar el número de persones que desfilaran per part de cada comerç. També treballarem l’ordre de sortida i l’organització interna, així com altres detalls de la desfilada.

T’ho perdràs?

Comerços del barri
Associació de veïns del barri dels Caputxins