Trobada per preparar la desfilada i la botiga al carrer

Estem enllestint la programació dels actes de la Festa Major que aquest any s’escaurà del 21 d’abril fins el 19 de maig.

Com ja sabeu, l’any passat vàrem organitzar una passarel·la de moda i la botiga al carrer que va tenir molt bona acollida. Aquest any tenim previst tornar-hi.

Per tal d’aconseguir una bona organització i coordinació convoquem especialment tota la gent del comerç del barri a la reunió que tindrà lloc el dia 21 de març a 2/4 de 9 del vespre al centre cívic Can Pau Raba.

Ordre del dia:

  • Benvinguda a tots els assistents a càrrec del President de l’Associació.
  • Presentació dels actes de Festa Major.
  • Preparació de la Desfilada i la botiga al carrer.
  • Suggeriments.

Som-hi!

  • dijous 21/3/13 20:30 a Can Pau Raba

Reunió amb el regidor del barri Xavier Farrés

Dins del marc de les trobades trimestrals que tenim amb el regidor, aquest dimarts dia 19 el tema a tractar serà el de la mobilitat al barri. Hi assistiran els corresponents tècnics de mobilitat de l’Ajuntament amb la seva cap Lourdes Rota.

La trobada tindrà lloc al primer pis del centre cívic Can Pau Raba a dos quarts de 10 del vespre.

Us hi esperem!

  • dimarts 19/3/13 21:30 a Can Pau Raba

Asfalten la carretera de Roda

En una nota de premsa de l’Ajuntament s’informa que el proper dilluns 11 de març comencen les obres de millora de la carretera de Roda i es tallarà el trànsit entre Plaça Catalunya i el carrer Jaume I. Les promou la Diputació de Barcelona i està previst que durin tota la setmana, fins divendres.

El compromís per fer aquesta actuació es va signar el novembre passat.

> web de l’Ajuntament