Trobada amb els comerciants del barri

Convocats per la comissió de comerç de l’Associació de veïns ens vàrem reunir el passat dilluns a Can Pau Raba veïns i comerciants del barri.

En Lluís Tello, president de l’Associació de veïns, va agraïr l’assistència i rellançar la proposta de treballar conjuntament, oferint també la seva intermediació amb l’Ajuntament.

A la trobada hi va assistir la regidora de comerç Anna Erra. Va intervenir per explicar les seves propostes per potenciar el comerç local -un dinamitzador permanent i mantenir el web de locals buits, entre atres- i va convidar a assistir a la taula de comerç de la ciutat. De la campanya de Nadal va dir que l’Ajuntament no proporcionaria els llums però si en farà el muntatge i desmuntatge gratuïtament a qui ho demani.

Es va presentar el web de l’Associació i especialment el seu directori. Es va destacar que era fruit de la voluntat de dotar-nos d’una eina de comunicació participativa i oberta per tal de que sigui eficaç. S’ha creat una llista de correu pròpia on s’informarà dels actes de la comissió, de la taula de comerç de l’Ajuntament, notícies i activitats del barri.

El president va destacar la molt positiva valoració de la desfilada de la passada festa major, fruit de la iniciativa conjunta de comerços i l’Associació. A partir de gener es treballarà ja per a la propera edició. Va parlar de promocionar ‘botigues al carrer’ i demanar col·laboració per penjar cartells de les activitats que s’organitzin.

En el torn obert d’intervencions es vàren tractar molts i difererents temes d’interès:

La necessitat de donar un nou impuls a la comissió de comerç ja que hi ha interès per les dues parts. La situació comercial a la Plaça dels Màrtirs i altres indrets del barri. La circulació, aparcament, neteja, contenidors i retirada de deixalles, desperfectes en la via pública i millores urbanístiques. Manca de cartells indicadors de la ubicació del centre Cívic Can Pau Raba. El Mercat Medieval. El Pla de mobilitat. La delimitació del perímetre del barri…

La trobada va concloure amb una renovada oferta de col·laboració i una invitació a promoure l’associació dels comerciants.

Nota: S’informarà del contingut de la propera reunió de la Taula de comerç de l’Ajuntament a través de la llista de correu.