Taller del 15/4/2011

En primer lloc, el taller “memòries d’un barri” va estudiar l’emplaçament i la història de l’antiga Serradora de Can Bardolet, gràcies a unes fotos inèdites cedides per la família.


Serradora de Can Bardolet

Però en aquesta primera crònica del taller “memòries d’un barri” ens volem centrar en la Festa del Barri dels Caputxins. Al taller es va repassar els programes de festes des de l’any 1977 a l’any 1990. En aquests programes s’hi poden observar una gran riquesa d’activitats molt originals: buscar l’agulla en un paller, construcció i cursa de patinets, embalat amb actuacions de tot tipus, etc, etc… Repassar els programes d’abans és una font inesgotable de sorpreses i idees. Com per exemple, la primera delimitació territorial del barri dels Caputxins, ben diferent de la delimitació que actualment fem del barri. Tots aquests temes i molts més, en seguirem parlant a les sessions del taller “memòries d’un barri”.

Per acabar, us volem oferir un petit recull de les portades dissenyades pel gran artista López Guàrdia i la foto guanyadora del concurs fotogràfic del barri dels Caputxins de l’any 1980.

 

Programes de festes dels anys 1977 al 1990


Foto guanyadora del concurs de fotografies de l’any 1980

> més informació