Rues i Xarangues

Colla del Merma: Vic Nord

dissabte, 2 / juliol · 19:00 – 22:00

1ª RUA.

Concentració:
Plaça Mil·lenari – Plaça de la sardana.
Recorregut:
Plaça del Mil.lenari – carrer de Gurb – Pla de Balenyà – carrer del Pare Coll – carrer de Jaume I – carrer de Manlleu – Plaça Santa. Clara – carrer de Sant Fidel – carrer de Sant Sebastià – carrer Nou – carrer de la Misericòrdia – Plaça dels Martirs (Punt de trobada)

2ª RUA

Concentració :
Centre Cívic Can Pau Raba.
Recorregut:
Can Pau Raba – carrer del Raval Cortines – carrer Canigó – carrer Industria – Plaça de la Divina Pastora – carrer de Sant Jordi – carrer de Teodor de Mas – Carretera de Roda – Plaça de la Divina Pastora – carrer de l’Escorial – Passeig – carrer del Bisbe Casadevall – Plaça dels Màrtirs (Punt de trobada)

Recorregut Conjunt de la ONADA VERDA, l’autèntica i genuïna Colla del MERMA:

Plaça dels Màrtirs – carrer de la Fusina – carrer del Trinquet – Passeig – carrer Estret – Plaça Major – Monument del MERMA – carrer dels Argenters – Plaça de les Garses – Plaça St. Felip – carrer de l’escola – Plaça del Bisbe Oliva – Plaça de la Catedral.

Està previst arribar a la plaça Catedral a les 21.15 h. Tot seguit tindrà lloc la botifarrada popular amb un cost de 5 € per persona (Els tiquets es poden adquirir a la mateixa plaça Catedral).

A les 22.30 h hi haurà la crida i a les 23.00 h concert de xarangues.

Porteu samarretes, camises i bruses de color VERD, el mocador de la colla, banderes de Catalunya i del nostre color, globus, pancartes i tot allò que representi color, alegria i ganes de festa i passar-ho bé.