barricaputxins.cat

associació de veïns del barri dels Caputxins de Vic
agost 30, 2011

Reutilització d’objectes quotidians

L’Ajuntament de Vic inicia aquest pròxim setembre una campanya per fomentar la cultura de la reparació i transformació d’objectes i materials i així allargar la vida dels mateixos. D’aquesta manera es contribueix a la idea de la reducció i/o reciclatge d’objectes.

Els dies 6 i 13 de setembre i coincidint amb el servei de la deixalleria mòbil al seu barri, els ciutadans de Vic tindran la oportunitat d’assistir a diferents tallers per aprendre a reparar i/o a reciclar objectes materials. A partir d’un taller mòbil amb eines i altres utensilis totes les persones interessades podran conèixer diferents maneres i sistemes d’arreglar i buscar noves funcionalitats d’una andròmina.

Els punts exactes on es faran aquests tallers gratuïts són:

  • Dimarts, dia 6 de setembre de 10.00 h a 13.00 h i de 16.00 h a 19.00 h a la plaça Divina Pastora
  • Dimarts, dia 13 de setembre de 10.00 h a 13.00 h i de 16.00 h a 19.00 h al Parc d’Esteve Orriols a l’Avinguda de l’Estadi

Amb aquesta campanya anomenada SPOT “Servei Públic d’Optimització de Trastos ” es vol sensibilitzar a les persones de la importància de la reducció de residus, i a la vegada, tenir la possibilitat de reciclar-los. Aquest projecte el promouen el col·lectiu “Makea tu vida” que fan residència durant 15 dies al Centre d’Arts Contemporànies de Vic i que organitzen altres activitats artístiques i sota la mateixa premissa.

Comments are closed.

Switch to desktop version