barricaputxins.cat

associació de veïns del barri dels Caputxins de Vic
octubre 4, 2011

Molt teatre

Recentment hem conversat amb el director i coordinador de Teatre Caputixins en Bernat Ricart. Ens ha parlat de manera cofoia de la seva colla. I no n’hi ha per menys. Sigui pels seus coneixements de teatre o pel seu tarannà, ha aconseguit formar un grup de gent entusiasta i em moltes ganes de treballar i divertir-se.

Ara mateix en són una quarantena que en temps entre obres es troben per assajar un parell de cops a la setmana i quan s’acosta l’estrena ho fan de manera intensiva. Son les ganes de fer-ho bé.

Ens comenta que són gent que, sobretot, vol ser-hi. Alguns no havien fet mai teatre i que ho tenien com a assignatura pendent. Altres ja han pogut aportar el seu bagatge al grup. La majoria són del barri o hi estan vinculats. Altres no, però tots hi caben.

Com que són molta colla per fer segons quina obra, s’ha decidit de programar-ne més d’una alhora i organitzar-se per repartir-se els papers. Ens ha dit que estan preparant dos sainets per a principis d’any i alguna representació més… No paren.

Ara mateix, però, estan assajant intensament la que serà la segona obra representada. Ben aviat ho anunciarem en aquestes mateixes pàgines.

Prepareu-vtos i reserveu butaca que gaudireu de l’espectacle.

> facebook Teatre Caputxins

Comments are closed.

Switch to desktop version