barricaputxins.cat

associació de veïns del barri dels Caputxins de Vic
juny 27, 2011

Manifest de la Colla del Merma

foto: Joan Carles Aumatell

SOM ELS VERDS
SOM ELS DEL MERMA

Els del Cap de llúpia més emblemàtic de la ciutat.

El Merma ha esdevingut Emblema de la Ciutat des de ja fa molt temps i no tenim ganes de menystenir a les altres Colles, perquè la nostra és una actitud positiva i oberta.
Però això no vol dir que renunciem a liderar la Ciutat com des de sempre ha fet el Merma . De ben segur que anirem a totes per demostrar que la gent de l’Onada Verda som els més capacitats i preparats per fer que la Festa Major de Vic esdevingui la millor. I la resta de colles ho haurà d’acceptar de bon grat o a la força perquè la realitat és que el nostre mestratge és el millor i únic possible.

No podem llegir els nostres comunicats i proclames a les estàtues del Nen o de la Vella, perquè no en tenen.
Nosaltres com tots els vigatans i vigatanes, des de nens fins a vells, quedem al Merma.
Les Velles segurament són negres però els vells són Verds.
No ens cal publicar un vídeo cada 5 minuts. Ens conformem en ser la colla més nombrosa i no tenir trànsfugues.
No som ni la colla oficial ni la colla dels suposats revolucionaris “rojos”. Simplement no hi ha color…. de fet si que n’hi de color i aquest és el Verd!
Hi ha qui ens demana què tenim ….
Que, què tenim?
La nostra empremta és arreu. Tenim les zones verdes del Remei, la caserna de la plaça d’Osona, el Drac de Sant Jordi, el Roc 34, la línia 3 del metro, el Betis, El Carquinyoli i el Cap d’Estopes, la Xixo i el Mr. Boots, Can Jepet, el Te Verd (sempre millor que el vermell i el negre), les tortugues Ninja i el Capità Enciam i, evidentment, som l’esperança i la clorofil·la purificant.
Nosaltres sentim més el Verd que la guàrdia civil. Els negres i vermells abans d’anar cap a l’infern passareu pel Tanatori Verd. Serem el vostre purgatori.
Gent de la Colla del Merma, Verds….
Tothom queda convocat per a guarnir amb el nostre color balcons, finestres i aparadors. I aquest dissabte a omplir els nostres carrers de música i de color en les Rues de la Crida fent que l’ONADA VERDA tenyeixi i oxigeni la nostra Ciutat.

VISCA ELS VERDS
VISCA LA COLLA DEL MERMA

Can Pau Rava, 27/6/11 20h






Comments are closed.

Switch to desktop version