barricaputxins.cat

associació de veïns del barri dels Caputxins de Vic
octubre 22, 2014

La Fira del Disc a la Plaça dels Màrtirs

Presentació de la Fira del Disc: Mercat de col•leccionisme musical i compra-venda-canvi

Aquest dilluns 6 d’octubre ha tingut lloc la presentació de la Fira del Disc que es portarà a terme el tercer dissabte de cada mes durant tot el dia, a la Plaça dels Màrtirs de Vic.

En motiu de donar impuls a la plaça dels Màrtirs, com a ampliació de l’espai del mercat setmanal del Passeig, es vol anar potenciant els dissabtes de cada mes. El primer ja està consolidat amb el mercat d’antiguitats. A partir d’aquest mes d’octubre s’estrenarà en un període de prova de tres mesos, la Fira del Disc.

La presentació ha anat a càrrec d’Anna Erra, regidora de Comerç, Turisme i Educació de l’Ajuntament de Vic, el president de Vic Comerç Pere Trasserra, Àngel Querol de l’organització de la Fira del Disc i Alfons Panadès de l’Associació de comercinats del barri.

Anna Erra, ha explicat que “la nova acció que es vol portar a terme a la Plaça dels Màrtirs és una iniciativa perquè la gent passegi per les places de la ciutat i així aconseguim places i carrers amb vida”. Per altra banda Pere Trasserra ha concretat que “des de Vic Comerç seguim donant recolzament a totes les iniciatives de dinamització dels carrers i barris que ajudin a potenciar el comerç de cada zona”.

Àngel Querol com a representant de Fira del Disc, ha remarcat que “la fira es realitzarà el tercer dissabte de mes i comença aquest dissabte 18 d’octubre”. “A Vic tenim bons clients i degut a la revifalla dels discos de vinil que costen de trobar, donen una sortida al mercat” ha afegit. Finalment Alfons Panadès, ha felicitat la iniciativa “ja que sempre ajuda a dinamitzar el barri”.

> vic.cat

> El9Nou
> Osona.com
> Vilaweb
> ElPuntAvui

Comments are closed.

Switch to desktop version