FM’13 Caputxins al carrer, Passarel·la, Pregó i Màgia

Dissabte a primera hora ja vam començar amb Caputxins al carrer, on els comerços que han volgut participar han posat la seva botiga al carrer. Durant el matí el carrer de la Fusina feia goig: molts colors i textures. Per a tots els gustos. I gent que descobria aquesta iniciativa.

Havent dinat ja es començava a preparar la Passarel·la, mentre miràvem al cel i consultàvem les prediccions del temps. Va començar a ploure, però de seguida que va parar vam començar a desfilar amb totes les il·lusions fruit de temps i hores d’esforç per part de tots. La pluja va tornar a caure, però no ens vam parar: vam continuar sota l’aigua amb encara més ganes que mai. I fins a la última model vam estar tots allà, fent pinya. Aigualits, però contents d’haver tornat a fer la gesta. Pel proper any hem de… Bé, ja en parlarem passada la festa major del barri, no?

Dissabte per la nit, el pregó a càrrec d’en Josep Masoliver, on vam veure per fora –i per dins, en exclusivitat!- la presó i la seva plaça, i parts de la història del barri i la seva gent. Vam quedar que continuaria en una altra conferència. No us ho perdeu!

Per la nit, ens vam deixar portar per la màgia i els seus encants, acabant així un dia amb moltes experiències, moments i espais per xerrar, mostrar i fer barri. Ja us posarem la llista de participants i col·laboradors: a tots i totes, gràcies per sumar!

fotos: Josep Armengol

> fotos de la passarel·la a osona.com