FM’12 – I Campionat de Bitlles Catalanes barri dels Caputxins

A dos quarts de nou del matí ja s’estaven marcant les 10 pistes de joc a la zona de Josep Maria Sert, a la plaça que els veïns ja comencem a anomenar com Josep Lluís López-Guàrdia “Cavin Coper”. Entre 10 i 11 del matí, va arribant tothom: 10 equips de diferents barris de Vic amb la il·lusió i les ganes de compartir –i ensenyar-nos- a jugar a bitlles catalanes, dins del I Campionat de Bitlles Catalanes del Barri dels Caputxins.

Els veïns del barri ens hem distribuït entre els equips, que ens han acollit animant-nos en l’estrena tot ensenyant-nos com jugar, sense que els importés el que no suméssim gaires punts. Ens han acollit de tal forma que de seguida ens hem trobat a gust compartint aquest matí de competició i festa, d’esportivitat i harmonia, d’orgull de barris però amb ganes de sumar per fer ciutat.

Els nostres veïns han fet vàries bitlles (i alguna carbassa també!), però hem mostrat a tothom que podem tenir un dels millors equips de bitlles…

Hi han participat els equips: Carrer de Gurb, Club Patí Vic, Els Estanyencs, Habitatges Montseny, Horta vermella, La Calla, Plaça Moragas, Sant Llàtzer, Santa Anna A i Santa Anna B.

Gràcies a tots els que ho heu fet possible. Ens ho hem passat de conya!

> Vic Bitlles
> els resultats

fotos: Josep Armengol