barricaputxins.cat

associació de veïns del barri dels Caputxins de Vic
abril 1, 2024

FESTA MAJOR DEL BARRI DELS CAPUTXINS 2024

Descarregueu i compartiu el PROGRAMA.

FESTES DEL BARRI DELS CAPUTXINS 2024

Festa Major al barri dels Caputxins! Enguany del 20 d’abril al 26 de maig.

La nova junta s’ha consolidat i amb energia renovada us proposem passar-ho bé tot trobant-nos en aquestes festes.

Necessitem encara més persones col·laboradores: el barri és molt gran; hi vivim 11.299 persones (dades de l’any 2022).

Hem programat l’Assemblea General de l’AAVV dels Caputxins (oberta a tothom) dins les festes. En concret, el dijous dia 16 de maig a les 20h al centre cívic de Can Pau Raba. Us hi esperem!

El grup de teatre Caputxins xins xins s’ha agafat un any de descans per tal de re-enfortir el grup i alhora replantejar els seus objectius. Per aconseguir-ho, cerquem persones interessades em participar-hi, independentment de l’edat i de l’experiència en el teatre. Si uns interessa, en parlem durant els festes, o ens envieu un correu a correu@barricaputxins.cat.

A part de les activitats consolidades de les festes Missa de festa major i vermut popular, campionat de parxís, cafè d’artistes, dinar de germanor, botifarrada i quina, xocolatada i jocs de cucanya…- enguany afegim la caminada familiar nocturna (l’any passat no la vam poder fer per la pluja), la bicicletada popular, la sobretaula del dinar de germanor amb el grup Belles Cançons (on cantarem cançons d’ahir, d’avui i sempre), el concert al jardí de Can Pau Raba amb el grup de pop-rock català NED (Nascuts en Dimarts), el concert amb la nostra entranyable i estimada cantant del barri, l’Antònia Barnolas, el taller de capgrossos per anar al cercavila l’Escola Guillen de Mont-rodon amb festival infantil final… Us animem a gaudir-ho!

Especialment animem a totes les persones del barri (o no) que es sentin artistes (o una mica…) a participar en el Cafè d’artistes del diumenge 28 d’abril. Cantar, ballar, recitar poesia, fer una petita actuació… segur que aplaudirem! Envieu un correu a correu@barricaputxins.cat.

També un agraïment als quasi bé 100 comerços del barri que ens donen el seu suport (els trobareu mirant el programa de la Festa Major del barri), així com a totes les persones que col·laboreu -i per endavant, també les que penseu col·laborar-. Necessitem més gent tant a l’Associació com a les Festes!

Esperant poder-vos saludar i desitjant una bona Festa Major del Barri dels Caputxins 2024,

AAVV del barri dels Caputxins

Comments are closed.

Switch to desktop version