barricaputxins.cat

associació de veïns del barri dels Caputxins de Vic
maig 6, 2014

Estrenem la FM’14

Ja han començat les festes del barri!

Dissabte, com a estrena, per la tarda el Teatre Infantil amb l’obra 3 contes i el llop, a càrrec del grup de teatre infantil de l’escola Act’in, amb la Jèssica Duran de directora.Vam gaudir petits i grans!

Al vespre, el pregó de la Festa Major a càrrec de la Núria Casamitjana i en Marià Vilarò, que ens van explicar el projecte del Tupi, Associacio d’acollida que porta el conegut menjador social ara situat a carrer Pellaire Dulcet número 12. Vam reviure amb ells la història i la realitat actual d’aquest projecte nascut al barri, i ens van animar a visitar els instal·lacions i a col·laborar com a voluntariat i amb aportacions. La narració de la experiència va estar embolcallada per la força d’aquests nostres veïns, per l’optimisme i per les ganes d’aportar desinteressadament quelcom en el dia a dia de persones que ho necessiten.

Diumenge pel matí hem tornat a fer la xocolatada al barri, després de molts anys. Amb la xocolata i la coca, ja ens hem sentit amb forces per participar en els jocs de cucanya a la Plaça de la Divina Pastora, de la qual no només n’han gaudit (i han descobert) els més petits, sinó també d’alguns més grans… Són tradicions del barri que no volem que es perdin. Gràcies per participar-hi i fer que així es vagin consolidant!

fotos: Josep Armengol

Comments are closed.

Switch to desktop version