La colla del Merma a ‘El Gran Recapte d’Aliments’

 

Per dissabte dia 1 de desembre, coincidint amb el Gran Recapte, la gent del  Rebost Solidari -un projecte conjunt de l’Ajuntament de Vic, Càrites Arxiprestal de Vic i Creu Roja- demana la colaboració de les colles.

Es tractarà de fer una mini competició ensacant patates (a veure qui en fa més).
S’enfrontaran un parell de cada colla.

Ens trobarem tots a la Plaça del pes a les 12h.
La causa s’ho val!

Penseu a portar mocadors, samarretes i altres guarniments verds.

> web CC Can Pau Raba

Castanyada 2012

La trobada la va encetar en Jordi Vinyoles animant els més petits amb les seves cançons.
Després de berenar i mentre s’acabaven de coure les castanyes i les botifarres, les monitores i monitors del grup d’esplai Mijac de la parròquia de la Divina Pastora van estar pintant cares i fent manualitats amb la xicalla. Una gran i exitosa aportació. Moltes gràcies.

Finalment, vam menjar castanyes calentes -fetes pel castanyer de l’associació i els seus ajudants- i un bon entrepà de botifarra a la brasa.

Un altre dia de festa i retrobament veïnal al barri. Gràcies a tots!

fotos: Josep ArmengolRafa Benítez

> osona.com

Una part de la carretera de Roda ja és de Vic

El passat dimecres 7 de novembre es va signar el compromís anunciat fa mesos per traspassar de la Diputació a l’Ajuntament de Vic el tram de la nostra Carretera de Roda entre la plaça Divina Pastora i el carrer Josep Vicenç Foix.

Tal com ja es va dir llavors, abans del canvi de titularitat se’n restaurarà el ferm i es repintarà la senyalització horitzontal. Encara no ens han dit quan.

Els diners els hi posa la Diputació.

> web de l’Ajuntament