La carretera de Roda serà del municipi

la carretera de RodaHem llegit a la premsa que els trams urbans de les carreteres de Roda (C-153), de La Guixa (BV-4316) i de Gurb (BV-4601) canvien de titularitat.

Fins ara eren de la Diputació de Barcelona i això feia que tot i que estaven plenament integrats en la trama urbana estaven catalogats com a carreteres. Aquest fet impedia el mateix tractament que la resta de carrers de la ciutat.

La Diputació ha accedit finalment a cedir-los a la ciutat de Vic i a fer-hi una inversió per tal de millorar-los abans del seu traspàs definitiu.

A la carretera de Roda l’Ajuntament assumirà el tram entre el carrer Jaume I i el carrer de Josep Vicenç Foix. Es faran actuacions al llarg de la seva longitud. La Diputació pagarà la totalitat dels 120.000 euros de les obres de reurbanització.

> web de l’Ajuntament
> web de el9nou.cat
> web de osona.com

A reveure Cavin Cooper

La matinada d’aquest dimecres ens ha deixat en Cavin Cooper, creador de moltes de les portades del programa de festes del barri.

La junta de l’Associació de veïns ha decidit dedicar-li les que farem enguany en record i agraïment per tota la feina feta.

Precisament teniem i tenim  previst  estrenar la creació que just acabava de fer pel barri: Una mascota que ell ha dibuixat i que els Gabins de Torelló han transformat en un capgròs.

Des de l’Associació expressem el condol a la seva família i amics.

> la dedicatòria
> obra pel barri
> l’esquela

Segon premi del concurs de pessebres

Ahir dissabte 4 de febrer a les 7 de la tarda es van lliurar els guardons del concurs de pessebres familiars promogut pel club Montagut.

En l’acte ens van distingir amb el segon premi com a Entitat amb menció especial pel pessebre més ‘històric’.

Com a màxim artífex del pessebre, va recollir  els guardons en Ramon Dachs. L’acompanyaven en Lluís Tello i en Fernando Soarez, president i tresorer de l’associació de veïns del barri.

Estem especialment contents perquè no ens pensàvem pas guanyar; hi havia molt de nivell en tots els pessebres presentats.

Hem penjat la foto del diploma i el trofeu perquè els pogueu veure.
L’any que vé anirem a per totes altra vegada.

> bloc de Can Pau Raba